Reacties

Reacties

62 Reacties

Naast gezellig en sportief tijdverdrijf voor kleuters is de kleutergym vooral ook heel leerzaam. Niet alleen de motoriek verbetert, maar ook het samenspel en het zelfvertrouwen! Bedankt voor alle goede zorgen, Jelte is bijna drie jaar lang met veel plezier (en energie) naar de kleutergym gegaan!

Beantwoord Share

Na 3 jaren, waarbij onze beide kinderen met veel plezier bij jullie gesport hebben, zwaaien we jullie gedag ! Maar niet zonder jullie te bedanken ! Wat doen jullie het leuk, met zoveel enthousiasme maken jullie het voor ieder kind een feestje om wekelijks bij jullie te komen klimmen en klauteren !!!!!

Beantwoord Share

Mijn kinderen zijn met veel plezier naar de gym geweest, dankzij dit fantastische team.
Bedankt!

Beantwoord Share

Bijna 3 jaar lang is Valerie met veel plezier naar de gym gegaan en ze heeft er super veel geleerd, maar als het blauwe shirtje te klein wordt is het tijd voor wat anders. ;-)
We willen jullie bedanken voor jullie inzet & enthousiasme en we wensen jullie heel veel succes met jullie mooie stichting!

Beantwoord Share

Lieve juffen en meesters van de kleutergym.
Dank voor alle fijne en leuke lessen. Pepijn ging altijd met heel erg veel plezier. Nu is het tijd voor wat meer uitdaging, tussen wat grotere kinderen. Nogmaals bedankt.
Groetjes!

Beantwoord Share

Bedankt Allemaal
Bedankt voor de vele jaren dat Otto bij jullie heeft gegymd, Hij heeft een super genoten van jullie gymlessen, Hij vond het na de zomer jammer dat er niet meer grote kinderen van zijn leeftijd er bij zitten. Julle geven zo'n leuke gymles, het was super voor hem

Beantwoord Share

Bedankt iedereen van de Kleutergym! Valentijn en Olivia hebben een fantastische tijd gehad en veel geleerd, onder super fijne en gezellige begeleiding!

Beantwoord Share

Bedankt voor de vele leuke gymlessen die Jelle bij jullie heeft gehad. Hij heeft er heel veel van geleerd en ging altijd met veel plezier naar de kleutergym toe.

Beantwoord Share

Bedankt allemaal!
Zowel Sep als Otis hebben afgelopen jaren onwijs genoten van de kleutergym elke week en wij lieten de boys altijd met veel vertrouwen bij jullie achter. Echt top hoe leuk jullie de programma's elke keer weer in elkaar draaien en met hoeveel enthousiasme jullie elke week weer paraat stonden. Zelfs Sep die toch ruim 6 jaar is zou nog zo door willen gaan!
Wij kunnen het dus iedereen aanraden, super leuk en ook erg leerzaam!
Groetjes Ron, Anke, Sep en Otis

Beantwoord Share

Hoi Daan, Peter, Esmee en Robin,
Wat hebben Tijs en Maud genoten van de gymlessen ieder week. Bijna vier jaar lang kwamen we elke week bij jullie. En jullie waren altijd even enthousiast maar ook zorgen jullie ervoor dat de kinderen op hun gemak werden gesteld als ze het toch wel even lastig vonden zonder papa en mama.
Herinneringen na vier jaar: 'Daan banaan' (daar hebben ze het elk jaar met carnaval over), Robin die zo lief is (vonden beide!), het kat en muis spel, de ouder-kind gym, de paashaas, pietengym, etc.
Dank jullie wel, hier op naar andere sporten en wie weet tot ziens!

Beantwoord Share

Hallo allemaal! Bedankt allemaal voor de leuke kleutergymlessen! Voor de enorme inzet en enthousiasme en ook de super leuke ‘extraatjes’ met sinterklaas, pasen etc. Etc! Ook de ouder-kind-lessen zijn top en leuk om dit samen met je kind te ervaren! Ik hoop dat jullie dit nog lang willen en mogen doen! Veel dank, plezier en succes gewenst! Groet kitty en juul

Beantwoord Share

bedankt voor al jullie enthousiasme en inzet voor de gymlessen de afgelopen jaren voor Olivier en Floris! Hopelijk zetten jullie dit nog jaren voort!

Beantwoord Share

Beste Peter, Daan en andere begeleiders,
Bedankt voor alle leuke kleutergymlessen in de afgelopen jaren. Onze kinderen (Florine, Annemie en Julian) hebben er erg veel van geleerd en vooral ook enorm van genoten. Heel leuk dat jullie in een veilige leeromgeving bijdragen aan de sportieve ontwikkeling van de kleuters.

Beantwoord Share

Bedankt voor de afgelopen jaren, dat zowel Thijmen als Jurre een leuke en leerzame gymtijd hebben gehad! Echt een aanrader voor alle peuters en kleuters.

Beantwoord Share

Wat hebben onze twee kinderen genoten van de gym iedere week. Het heeft ons bijna 4 jaar ieder weekend bij jullie gebracht. Altijd was er evenveel enthousiasme en aandacht voor alle kinderen. En altijd een afwisselend en leuk programma. Echt top hoe jullie dat doen. Een dik compliment voor iedereen namens ons en onze kids!

Beantwoord Share

Namens Nienke en Teun heel erg bedankt voor alle leuke lessen. Goed voor de motoriek en het oefenen van bewegingen, daarnaast erg leuk en lieve juffen en meesters.

Beantwoord Share

Hoi Daan, Leonie en Peter en alle andere!
Heel erg bedankt voor de leuke tijd. Vera heeft er van genoten, meer zelfvertrouwen gekregen en ook klimt en klautert ze overal op.
Tot snel als onze 2de zover is.
Groetjes Monique en Vera

Beantwoord Share

Beste Daan, Peter en alle anderen. Heel erg bedankt voor de leuke tijd afgelopen jaren. We hebben er veel van geleerd, super dat jullie dit opgezet hebben. Aanrader voor alle kleine kinderen.

Beantwoord Share

Beste juffen en meesters,

Dank jullie wel voor de leuke lessen! Ik vond het heel erg leuk. Nu ga ik naar de basisschool. Maar mijn zusje komt over een tijdje ook bij jullie gymmen, dus hopelijk kan ik dan weer een keer meedoen.

Groeten Lidewij

Beantwoord Share

Beste begeleiders kleutergym Middelrode, enorm bedankt voor de lessen die jullie aan onze Fay hebben gegeven het afgelopen jaar. Ze is er altijd met veel plezier naar toe gegaan, maar nu is het tijd voor de basisschool! Wellicht tot een volgende keer! Groetjes

Beantwoord Share

Beste Daan, Peter, Esmee en alle andere instructeurs en begeleiders, Dank jullie wel voor 2 geweldige jaren kleutergym. Tommy heeft elke zaterdag genoten van de enthousiaste en vrolijke lessen die jullie hebben verzorgd. Zijn motoriek is vanaf les 1 met sprongen vooruit gegaan en ik ben er van overtuigd dat de lessen hebben bijgedragen aan het plezier dat hij nu heeft in sporten. Jullie bieden een veilige omgeving waar de kinderen in hun eigen tempo worden uitgedaagd om te groeien.

Beantwoord Share

Raf zal jullie en de gymlessen erg gaan missen. Hij heeft ook zin in zwemles. We willen jullie bedanken voor het aanbieden van deze lessen. De omgeving en begeleiding zijn top. Kinderen krijgen hierdoor meer zelfvertrouwen en leren motorisch veel bij door de motorische uitdaging. Soms gaan ze echt naar lefland, fijn dat er genoeg hulp is om ze daarbij te helpen. Ook is het goed om zo al jong even los van papa en mama te zijn. Erg gezellig dat we bij de aanvang van de les altijd even mochten meespelen. Veel plezier! En ga zo door!
Groeten, Christel en Raf van de Steenoven

Beantwoord Share

Beste Leonie, Manon, Anne en Arjan,
Heel erg veel dank voor de gymlessen in Sint-Michielsgestel. Leuk om te zien hoe jullie met veel enthousiasme een leuke gymles geven aan kleuters. Het programma zit heel goed in elkaar! En de gymzaal op Kentalis is qua mogelijkheden ideaal.
Bedankt en groetjes van Lize.

Beantwoord Share

Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen. Nine is altijd met heel veel plezier naar jullie lessen gegaan. Als haar zusje groot genoeg is komen we weer.

Beantwoord Share

Onze dochter Sophie heeft met heel veel plezier bij jullie gegymd op zaterdag. Het was iedere week een ontspannen start van het weekend. De verhalen waren steeds groots als ze terug kwam. Dank jullie wel voor alle goede zorgen en creatieve en actieve lessen!

Beantwoord Share

Onze zoon Boris is altijd met veel plezier naar de kleutergym gegaan. Gezellig sporten met andere kinderen. Leuke, afwisselende lessen, soms zelf met thema's als Sinterklaas en Pasen. Hij kwam altijd met mooie verhalen thuis.

Beantwoord Share

Boet heeft met veel plezier bij jullie de lessen gevolgd. Harstikke leuk, goede begeleiding weer iets anders en veel positieve energie. Ook leuk; veel verjaardagsfeestjes met veel lekkers

Beantwoord Share

Onze Mees heeft met veel plezier deelgenomen aan de lessen. Je merkt aan alles dat men professionee te werk gaat en dit i.c.m. gezellige sfeer.

Beantwoord Share

Onwijs bedankt voor jullie super inzet! Fantastisch hoe jullie het elke week weer hebben georganiseerd. Een goed moment voor kinderen om zichzelf motorisch (verder) te ontwikkelen, het contact met elkaar en om zichzelf elke keer weer uit te dagen. Een leuke opstap voor eventueel richting het turnen. Toppers!

Beantwoord Share

Super bedankt voor de geweldige gymlessen. Zij zijn niet alleen leuk maar ook erg leerzaam voor de motorische ontwikkelingen. Dave vond het erg leuk om hier aan deel te nemen. Nu is het tijd om zijn zwemdiploma te gaan halen. Daarnaast compliment dat jullie zo intensief en leuk met deze gymlessen om gaan. Een aanrader voor iedereen.

Beantwoord Share

Hartelijk dank voor jullie geweldige inzet over de afgelopen jaren!! Onze drie dochters (Elise, Daphne en Tirza) hebben niet alleen enorm genoten van jullie wekelijkse lessen, maar hebben er ook duidelijk wat van opgestoken! Dit zal ze ongetwijfeld helpen bij hun (sportieve) ontwikkeling op school en de andere sportverenigingen. Ga vooral door!!!

Beantwoord Share

Hallo Daan, Peter, Esmee, Robin en alle anderen,

Bedankt voor de gymlessen van Tijs, hij heeft twee jaar bij jullie gegymt en heeft hier ontzettend veel van geleerd! We hebben hem echt zien groeien, hij werd sterker en durfde steeds meer dit mede door jullie inzet! Nu is het tijd voor een nieuwe fase, zwemmen en judo.
Nogmaals bedankt, en veel succes met deze lessen.

Groeten,
Inge

Beantwoord Share

Goedemorgen! Bedankt voor de leuke gymlessen. Sieb is altijd met heel veel plezier naar de kleutergym gegaan! Hij heeft veel van jullie geleerd. Bedankt voor alle goede zorgen! En zusje Lina gymt nog wel even bij jullie door (wellicht broertje Dries ook nog in de toekomst).

Groetjes Sieb

Beantwoord Share

De gymlessen maakte Lars altijd erg enthousiast. Uiteraard door de goede begeleiding en het leuke aanbod heeft hij dan ook veel geleerd. Erg bedankt voor deze mooie ervaring!

Beantwoord Share

Mijn kleinzoon Ricus is altijd met veel plezier naar de gym gegaan.
ik vind ook dat jullie het harstikke leuk doen geweldig.
ricus gaat nu naar zwemles dus kan niet meer komen.
ik wens jullie nog heel veel plezier
.
groetjes oma monique

Beantwoord Share

Hoi luitjes. Hierbij wil ik nogmaals doorgeven. Dat roan gloudemans ermee stopt. Hij vind het heel erg jammer. Maar de zwemlessen zijn voor hem begonnen. Hij heeft altijd met plezier gegaan. En veel geleerd bedankt voor de tijd bij julllie bij de gym

gr cynthia

Beantwoord Share

Hallo Peter, Daan en alle anderen,
Bedankt voor de gymlessen voor Yannick en Lennard, ze hebben allebei leuke lessen gehad. Yannick vond vooral het parcours elke keer erg leuk. Lennard is met veel plezier naar kleutergym gegaan, en heeft veel geleerd qua motoriek en durf.
Nu verder met zwemles. Nogmaals bedankt, en veel succes.

Beantwoord Share

Onze dochter vond de kleutergym erg leuk, maar helaas heeft ze afscheid moeten nemen omdat het niet te combineren was met de zwemles. Hartelijk dank voor jullie inzet en enthousiasme & ga zo door!
Waarschijnlijk zien we jullie na de zomervakantie weer terug, maar dan met het jongere zusje als zij uit de luiers is.

Beantwoord Share

Namens Stef bedankt voor de leuke lessen. Stef ging altijd met plezier naar de gym en kwam enthousiast naar een uur weer in de kleedkamer. Veel plezier nog

Beantwoord Share

Heel veel dank voor 2 jaar waarin onze zoon veel motorische 'hobbels' heeft genomen, dankzij jullie afstemming, samenwerking en pedagogisch tact. Complimenten voor de wijze waarop jullie dit voor elkaar krijgen; altijd een ontspannen en gezellige sfeer, maar toch de kindjes meekrijgen om enorme uitdagingen aan te gaan voor zichzelf!
Ga zo door, zou ik zeggen!

Beantwoord Share

Hartelijk dank voor jullie enthousiaste inzet. Onze zoon is altijd heel graag naar gym gegaan en heft qua motoriek en durft veel geleerd. Wij wensen jullie een goed gymseizoen toe en zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen!

Beantwoord Share

Héél hartelijk bedankt voor de fijne tijd die jullie Tijmen, Julie en mijzelf hebben gegeven op de kleutergymochtenden! Ik beveel het andere mensen met jonge kinderen van harte aan om lid te worden!

Beantwoord Share

Beste allemaal,
bedankt voor jullie grote enthousiasme en deskundigheid, wat een feest om je kind op jullie kleutergym te mogen hebben! Heel veel succes nog en hopelijk tot over een jaar als we weer met onze kleine Benjamin i n Middelrode kunnen komen gymmen!

Beantwoord Share

Onze zoon heeft de kleutergym altijd top en erg leuk gevonden en is altijd met veel plezier naar jullie toe gekomen. Bedankt voor jullie fijne en goede begeleiding! Een goed seizoen toegewenst en veel (beweeg) plezier met de kinderen. Bewegen is en blijft heel erg belangrijk voor ze, mooi dat jullie daar zo aan bij kunnen dragen!

Beantwoord Share

Jent en bink beide op de Kleutergym. Wat hadden ze een plezier! Bedankt voor de leerzame en leuke lessen. Ook bedankt voor jullie geduld! Gr

Beantwoord Share

Bedankt voor de leuke tijd bij kleutergym in sint michielsgestel. Mees heeft genoten van de leuke gezellige leerzame gymlessen.

Beantwoord Share

Jonathan vond het altijd erg leuk, ik kan het iedereen aanbevelen om zijn zoon of dochter naar de kleutergym te sturen, ze maken kennis met sport en spel en leren zich af te weren.....

Beantwoord Share

We willen jullie allemaal hartelijk danken voor een mooie tijd, genoten door zowel Dayna als Eva. Zij zijn door de kleutergym goed voorbereid op een sportieve toekomst.

Beantwoord Share

Zowel Mees als Jasmijn hebben een super leuke tijd gehad bij Kleutergym!! Dank voor al jullie expertise, plezier en enthousiasme. Hopelijk zullen heel veel kleuters nog kunnen genieten van jullie gymlessen!

Beantwoord Share

Sam heeft anderhalf jaar bij jullie in Berlicum genoten van de gymlessen. Van een ietwat onzeker meisje groeide ze uit tot een super-sporter met totaal geen angst voor snelheid, hoogtes en "stoeien" en genoot ze van de spelletjes en uitdagende materialen. Ze voelde zich op haar gemak bij de begeleiding en kwam altijd vol verhalen thuis. Sam gaat zich nu richten op de zwemles, maar we kunnen niet wachten tot haar jongere broertje eindelijk uit de luiers is en mee kan gaan doen. Dan zijn we er weer elke zaterdag bij!!!

Beantwoord Share

Evelien en Iris hebben de afgelopen jaren met heel veel plezier deelgenomen aan jullie gymlessen in Middelrode & enorm veel geleerd. Super bedankt voor jullie enthousiaste inzet & geweldig goede begeleiding de afgelopen 3,5 jaar. Ik wens jullie voor de toekomst ook nog heel veel succes en plezier toe met de kleutergymlessen. Hopelijk gaan nog heel veel kleuters net zo genieten van jullie lessen als mijn dochters.

Beantwoord Share

Onze dochter heeft ontzettend veel geleerd en altijd met super veel plezier gesport. Nu tijd voor de zwemles! Grote dank aan juf Els en haar team voor hun enthousiasme en fantastische manier van lesgeven. chapeau!

Beantwoord Share

Onze dochter mirthe heeft 1,5 jaar gegymd bij de kleutergym. Ze vond de lessen altijd heel erg leuk en heeft veel geleerd, zowel op motorisch gebied als doorzettingsvermogen en sociale contacten opdoen. Met pijn in ons hart nemen wij tijdelijk afscheid van kleutergym. Mirthe gaat nu hockeyen. En zodra Eline lid kan worden, zullen wij op zaterdagmorgen weer te vinden zijn in middelrode! Kleutergymmers heel erg bedankt en veel succes!

Groetjes, Sandra

Beantwoord Share

Hoe cool is dat met al je vriendinnetjes mogen gymen! Het was fantastisch

Beantwoord Share

Hoihoi!! Wauw!! Wat een ontzettend mooie en sportieve website en wat een leuke foto's staan er op! Wij worden helemaal vrolijk van de leuke liedjes! De Pietengym afgelopen zaterdag vond Gino he-le-maal TOP!! Zijn (welverdiende) Pietendiploma heeft een mooi plekje gekregen! Volgend jaar mogen de Pieten wat ons betreft zeker terug komen!! Bedankt allemaal voor de geweldig leuke ochtend!!!

Beantwoord Share

Heel erg bedankt voor alle leuke lessen en goede zorgen voor de kinderen! Jullie hebben een heel leuk concept bedacht en vorm gegeven en dat heeft ons veel plezier en sport-zin gebracht. Ik weet zeker dat het onze kinderen veel geholpen heeft in hun ontwikkelingen en het was erg leuk. Ga zo door!

Groet Wilma Albers

Beantwoord Share

Ties gaat beginnen met zwemles! Dat betekent dat binnenkort de laatste keer kleutergym zal zijn. Jullie iig super bedankt voor alle leuke lessen en jullie bijdrage aan de inmiddels echt veel betere motoriek van Ties!

Beantwoord Share

Wat ziet het er toch super gezellig uit op de foto's! Enzo gaat na bijna 2 jaar nog steeds met veel goedezin naar de gym!

Beantwoord Share

Hé allemaal,

Zojuist alle foto's bekeken, leuk hoor! Geweldig om onze Colin en natuurlijk andere kinderen te zien gymen. Colin gaat er ook elke week weer met veel plezier naar toe! Hij vraagt ook steeds wanneer het weer zaterdag is... dus wij gaan nog ff door!

Groetjes Marieke van der Hoorn moeder van Colin

Beantwoord Share

Lieve Els, Pien, Mees, Mark en alle anderen,
Ik wil jullie heel erg bedanken voor 2 jaar geweldig veel plezier. Ik ben nu bijna 5 jaar en mag met mijn vriendjes gaan voetballen. nogmaals erg bedankt en ik kom zeker een paar keer kijken als mijn kleine zus de luier uit heeft en bij jullie gaat gymmen

kus Niek Opheij

Beantwoord Share

Hoi Stijn, Annebel en Linda,

Ik vond het heel erg leuk bij jullie op de kleutergym.
Een hele fijne vakantie toegewenst en misschien wel totziens.

Groetjes,
Tom van Osch

Beantwoord Share

Sjors wilde dat ik 't volgende tiepte: ik vind de turnles (want zo noemt hij 't) kei leuk! Vooral het klimmen. De juffen zijn mooi, lief en leuk!

Groetjes Sjors

Beantwoord Share

Over ons

Lees hier meer over kleutergym, 

de lessen en ons team

Lesrooster

Lees hier welke lesthema's
wanneer aan bod komen

Inschrijfformulier
Enthousiast na de proefles? 
Klik hier om uw kind in te schrijven

Contact

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoon
Bericht
Verzenden

Contactgegevens

Locatie Sint-Michielsgestel

Van den Kerkhoffstraat 27

5271 CH Sint-Michielsgestel

Ingang via Christinastraat

Leoni: 06-41780356

 

Locatie Berlicum/Middelrode

Pastoor Verlindenstraat 22

5258 HV Middelrode

Daan: 06-46087708